Skip to content

Afgelopen week is er met behulp van cameratoezicht een gestolen auto teruggevonden en zijn er zelfs twee verdachten gearresteerd.

Het cameratoezicht helpt ons namelijk niet alleen om te zien wat er gebeurd op een bedrijventerrein. Het helpt ons ook met het in de gaten houden van een verdachte situatie terwijl de politie onderweg is.

Zo bevond de gestolen auto zich op een bedrijventerrein en stond de auto binnen het zicht van een camera. De camera observant hield op verzoek van de politie de auto in de gaten terwijl de politie onderweg was. Kort nadat de politie de gestolen auto in beeld heeft worden er ook twee verdachten aangehouden. De verdachten worden naar het politiebureau gebracht en de gestolen auto wordt in beslag genomen en door een takelwagen afgevoerd.

Bent u nog niet aangesloten bij de SBBA? Wij beveiligen als enige in Almere bedrijventerreinen met cameratoezicht. Wij beschikken over een eigen toezichtruimte welke is ondergebracht bij de Dienst Stadstoezicht van de gemeente Almere. Deze korte lijnen maken dat wij razendsnel kunnen alarmeren en opschalen in geval van nood, een inbraak of andere gebeurtenis.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de voordelen van deelname aan de collectieve beveiliging! Ook is het mogelijk om uw eigen bedrijfscamera’s aan te sluiten op de toezichtruimte.

Email
LinkedIn
Facebook