Skip to content

De weg is afgelopen week een stuk veiliger geworden. Een oplettende camera observant heeft er namelijk voor gezorgd dat een afgekeurde auto van straat is gehaald.

Op de desbetreffende locatie stonden 7 auto’s geparkeerd. De kentekens zijn uit voorzorg nagetrokken en bij één kenteken waren geen voertuiggegevens bekend. Na overleg wordt besloten de politie te informeren.

De politie laat weten dat de auto met het desbetreffende kenteken al gesloopt had moeten zijn. De politie komt ter plaatse en neemt na onderzoek het voertuig in beslag. De auto is met een kraanwagen alsnog meegenomen om daadwerkelijk gesloopt te worden.

Bent u nog niet aangesloten bij de SBBA? Wij beveiligen als enige in Almere bedrijventerreinen met cameratoezicht. Wij beschikken over een eigen toezichtruimte welke is ondergebracht bij de Dienst Stadstoezicht van de gemeente Almere. Deze korte lijnen maken dat wij razendsnel kunnen alarmeren en opschalen in geval van nood, een inbraak of andere gebeurtenis.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de voordelen van deelname aan de collectieve beveiliging! Ook is het mogelijk om uw eigen bedrijfscamera’s aan te sluiten op de toezichtruimte.

Email
LinkedIn
Facebook