Skip to content

Na een melding rond middernacht van een vermoedelijke dronken automobilist worden door de observant cameratoezicht alle camera’s rondom de stad in de gaten gehouden. Op de Markerkant wordt door de observant een auto die aan de beschrijving voldoet rijdend aangetroffen. Op de camerabeelden is te zien dat dit voertuig vervolgens een parkeerterrein oprijdt.

De observant zet de camerabeelden direct door naar de politie die vervolgens binnen een paar minuten ter plaatse is. In het voertuig blijken naast de bestuurder nog twee personen te zitten die allen naar het politiebureau worden overgebracht voor nader onderzoek.

Bent u nog niet aangesloten bij de SBBA? Wij beveiligen als enige in Almere bedrijventerreinen met cameratoezicht. Wij beschikken over een eigen toezichtruimte welke is ondergebracht bij de Dienst Stadstoezicht van de gemeente Almere. Deze korte lijnen maken dat wij razendsnel kunnen alarmeren en opschalen in geval van nood, een inbraak of andere gebeurtenis.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de voordelen van deelname aan de collectieve beveiliging! Ook is het mogelijk om uw eigen bedrijfscamera’s aan te sluiten op de toezichtruimte.

Email
LinkedIn
Facebook