Skip to content

Door adequaat optreden van een alerte surveillant werd afgelopen week een ernstige brand voorkomen. De surveillant ontving een inbraakalarm en ging direct naar het bedrijfspand aan de Gooise Kant. Bij binnenkomst rook hij een sterke brandlucht. Reden voor hem op direct op te schalen en brandweer en politie te alarmeren. Ook werd het naastgelegen bedrijf geïnformeerd, waar gelukkig geen rook- of andere schade bleek te zijn.

Smeulende machine

Een plastic machine die aan het smeulen was bleek de veroorzaker van de brandlucht.  Ook een smeulende machine kan leiden tot een volledig uitgebrand bedrijfspand; de nachtmerrie van elke ondernemer. Hier bewijst de intensieve samenwerking van SBBA met Stadstoezicht haar toegevoegde waarde. Door de korte lijnen werd er razendsnel opgeschaald en kon de bandweer met snel bluswerk erger voorkomen.

Bent u nog niet aangesloten bij SBBA? Wij zijn de enige Almeerse bedrijfsbeveiliging met cameratoezicht openbare ruimte en een eigen toezichtruimte, die geïntegreerd is bij Stadstoezicht. Die korte lijnen maakt dat wij razendsnel kunnen opschalen.
Neem contact met ons op voor meer informatie over de voordelen van een lidmaatschap.

Email
LinkedIn
Facebook